Thursday, 12 July 2012

perut buncit ku

AGAK2 CAMNIE BERAPA BULAN EK??

Gara- gara perut yang membuncit buat sume org ingat sue preggy :-

1. Pagi2 keluar lif :

 Makcik Clearner " Sue... Hg Pregnant ek?" Sue : " tak laa!"  Sekali makcik clearner jerit " pembohong tau hang nie sue!!!... dammmmn

2. Keluar g lunch jumpa housemate lama :
 
  h.mate" Sue..sue... !!"  Sue :" Ha... K.yan... Lama xjum....  xsempat abis ayat.. " Sue pregnant ka?"
Sue " ishh xlaa kak yan... " K.yan : ishh sue nie nak malu plak... xbaik tau... tue nampak berisi jer.. "
Sue " tak laa dah gemoukkkkkk !!!"

3. Pas abis  beli lunch : jumpa kakak satu sekolah dlu... borak2... k.sal " terus usap perot " dah berapa bulan nie?? " sue : " bulan apa xdak bulan laa, kak sal ooi ", Kak sal : buat lawak plak hg nie... bgtau laa betul2... tok sah dok merepek hg nie sue ooii xkan kot " (masih usap2 perot ok...) sue : "dalam nie ada nasi ayam yang baru pas makan k.sal ooiii.... " dia gelak...

4. Tunggu lif jumpa member, dari cermin lif boleh nampak memek muka dia ... tanya mengandung ka?? sue cuma geleng pale jer.... sbb dalam lif ramai mmg xleh nak bercakap laa kan...

nie baru setengah hari nie... dah banyak yang mendoakan akak nie hahahahha... dlu sll diaorg tanya akak ntn sentap... skrg nie anggap jer korang doa... dalam hati mengAminkan jer laa...
tue belum yang msg kat facebook ucap tahniah bagai...  PUNCA dia...


PEROTKU MEMBUNCIT.... 

SEKIAN.. 

dAN MALAS FIKIR DH NAK BUAT APA...DENGAN PEROT NIE

14 comments:

  1. salam..spe anggaplah kata2 diorg tu doa,insyaAllah akan ada rezeki tu nanti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam... hu3 tue laa pasal anggap diaorg doakan sue jer laa dalam hati,,... masin laa mulut dia hu3

      Delete
  2. Mcm btul pregnt,.. Moga ade rezeki sue... :) aminnn :)

    ReplyDelete
  3. Huhu... akak pun salu kena camtu dulu... skang kurang dah. kena gak la bawak2 bersenam.. pelik..apsal la dia naik tang perut ja kan. hahah *eh..padahal tang lain pun naik akak ni..gemuk dah... hahaha*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sue bersenam gak kak skrg main badminton... Lain sume kecik perot jer mbulat fening3

      Delete
  4. Sama la eka ni.kawen2 je badan naik bagaikan johan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naik rata xpe eka nie sue naik perot jer tension akak tau hu3

      Delete
  5. Sue84:akak pun sama..tang perut tu mmg ketara buncitnye..husband asik tegur je..malu ai..so akak pun amik peluang duk promote nak beli korset PB.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah bestnye beli BP.... Mahal kot hu3

      Delete
  6. Cakap je "aah ada baby dalam ni tak lama lagi.." hehehe.. Amin.... =)

    ReplyDelete
  7. Eheeeee,,,sama la..susu mmg gemok..pas kawen makin gemuk..naik tang perut pulak tu..apapuntakboley......

    If org tegur,,amin je,,,mn tau madin mulot org tu ckp kt preggy

    ReplyDelete
  8. Masin.....isssshh jd madin pula

    ReplyDelete
  9. Laa dia sibuk tgk perut pulak,,org suruh g tgk langsir baru untuk raya, nanti habis org lain beli!! perut tu lepas raya jea tgk blik...hahahahaha jgn marah aa..

    ReplyDelete

thanks sudi bagi comment awak awak sangat comel (◕‿◕✿)