Wednesday, 11 July 2012

Hero dipotong kaki kerna mencuri ikan

Salam.


Semalam tgk tak TV3 ?? cete takdir??
sangat2 tersentuh... rupanya banyak manusia kat luar sana yang bertopengkan binatang ....


sanggup dia memotong kaki kucing yang hanya mencuri ikan di kedai dia...



 Sedih sgt bila baca penjalanan en. Hairey merawat hero... satu perjalanan yang sukar... tapi dia mampu membuat hero bagai Mati hidup semula...

Jom Layari Blog en. hairey di http://kakimotong.blogspot.com/
banyak lagi kucing2 jalanan n kisah2 tragesi diaorg yang en. hairey dah selamatkan.en Hairey sanggat hero di mata sue... Syabas



 

14 comments:

  1. makneng tak boleh dah nak tengok kesah hero nihh..nantimakneng terus menangis..
    cukuplah sekali dengar kat tv..

    kesian sangat kucing tuh..
    setakat ikan sekor sanggup manusia potong kaki dia..zalim btol..hati B*** betol la!!!

    ReplyDelete
  2. but sue, one thing KA takut sikit kat kucing2 ni!

    ReplyDelete
  3. zana nangis tgk gmbr hero tu.. sedih sgt2.. kenapalah manusia tu sanggup buat mcm tu kan..

    ReplyDelete
  4. ikuti kisah hero ni kat Mastika...semalam termiss plak tgk kt tv sbb kuar deting..kalo tgk mesti banjirrrrr huhuhu

    ReplyDelete
  5. Ida tak sempat tengok.. Tapi bagus jugak ida tak tengok.. Kalau tak banjir.. Terus ingt 8K.. huhu.. sedih sedih!!!

    ReplyDelete
  6. Pink Lavender : Betul tue ikan berapa sen laa sgt.. kejam

    ReplyDelete
  7. zana: sama laa ng sue ... nangis gak... eth laa kejam betul

    ReplyDelete
  8. Mama Gee: aahh mastika tv chanel lain pon ada gak cete hero nie

    ReplyDelete
  9. Eida: huhuhu hati seorg yang sukakan kucing confirm nangis.. hu3 sabar2 hope 8K happy kat sana k

    ReplyDelete
  10. Masyallah..kejamnya manusia.. Sedngkn dpt pahala klu die sedekahkan ikan tu... :(

    **rindunyer.. Tq2... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. xtahu nak cakap laa ros ooiii... manusia jenis apa nie...



      ** welcome2...

      Delete
    2. chenta tak tengok...sebab chenta ni pecinta kucing..sure akan meleleh air mata..plak tu kerja malam kat opis..kalau orang post vid pasal kucing yang kena bunuh degan kejam memang tak tengok..ku pasti menangis hu3

      Delete
    3. Sedihkan.. sue xder laa pecinta sgt... tapi suka gak kalu yg gebu2 hu3... ttp nangis ok.. hu3

      Delete

thanks sudi bagi comment awak awak sangat comel (◕‿◕✿)