Friday, 13 July 2012

Pot Luck Sambut Puasa

Salam...

wah hari nie dah petang baru sempat nak update blog..
hari nie paling best tau datang keje...
dari pagi sampai petang makan jer... (tgh taip pon tgh makan ok hu3)

HAri nie kitaorg arrange kan buat pot luck... (pot luck bermaksud bawa lauk sorang satu jenis laa )
sempena nak sambuat puasa tak lama lagi..
yang bertambah best nye bos sume xder...
ada pon satu pegawai yg sporting gile...
sambil makan layan Karoot Komedia X best sgt

Jom Layan Gambar jer laa ek..
sebab sue  dah abis..
Xpe2 cuci mata n ambik bau je... hu3

Enjoice
Lukisan nie sue yang lukis

tgk siap bawa periuk nasi sbb nak nasi panaz

ketam nie sue buat hu3...

sayur campur

ikan sumbat

udang masak kunyit

Kari ikan

Kuih muih- nie dh tinggal sket

Tat berry n starwberry

Ulam mesti ada

buah2

ais krim


Tayangan Movie hu3

ada lagi makan yang tak sempat nak ambik gambar... dengar erti kata lain busy melantak hahahha.

antaranye : pudding roti,air dessert buah2, apple salad & Bihun,

Best2... So selamat berpuasa yee sume... (eh cam awal jer)



p/s: sue akan bercuti hingga rabu- kalu smpt BW sue cuba k... entry baru maybe xsempat kot . Sue nak balik Klang... so kalu ada yang together2 kat luar jemput laa sue sama tau... calling2 i yee... bye...

10 comments:

  1. Bes nya ada ketam. hikhik. kiterang buat gak. mggu dpn. Selasa kotnya. unit akak bawak ayam goreng rempah ja. hikhik :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hu3 dah sume bawa makanan laut.... Sue bwa la ketam

      Delete
  2. sue, ketam tu plg besh tp KA x leh makan sgt alegik ler, but ulam2an tu terbaik hehe happy weekend ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeek..l laa ruginye hu3 .. Wat KA suka ulam ek.. Patut awek muda hehehheh

      Delete
  3. nyum..terliur tengok ketam..tapi tu la,xleh mkn byk jgk..last mkn demam 3minggu..naik jerawat besar sebijik kat tepi idung,smpai skrg ade bekas lg..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke wah ramai juga yg alegik ng ketam ek...

      Delete
  4. nk puasa2 ni,byk opis wat potluck kan..terliur jugak tgk ketam tu...sedapnye..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaa dah abis kalu tak blh bg sket hu3

      Delete
  5. aih sedapnyer mknan :) balik kg bebaik yer.. :)

    ReplyDelete

thanks sudi bagi comment awak awak sangat comel (◕‿◕✿)