Tuesday, 29 January 2013

Dah ada sijil dah

Alhamdulilah dh siap sijil beranak my baby .... Nama baby tpaksa dirahsiakan dlu sehingga episod Anugerah dalam Kedukaan dah abis,.... So rakan2 ku tunggu..... Sue akan cuba siapkan cete tue dlm tempoh sue berpantang nie...

Smp skrg masih tak caya ada anak tau.... Alhamdulilah syukur nikmat Allah nie... Wlpon sue harus lalui mcm2 ujian.. Opps lupa plak bg yang dh komen dlm post Anugerah dalam kedukaan part1 tue.. Ada yang igt sue blum wat keputusan sbb nye nie kisah 5 bulan yang lepas masa usia kandungan sue 3 bulan skrg dh selamat bersalin pon.. keputusan pon telah di buat... Cete dia pjng lagi... Hu3 byk yang sue harus sue tempuh sebenarnye sehingga saat melahirkan... Ntn sue cte plan2ek.. Skrg dlm pantang nie... N sue nak kena ulang alik hospital gie tgk baby bg susu nak perah susu lagi, dia skrg minum banyak 15ml 2jam sekali, sume 16 kali sehari... Banyak kan... Smp skt laa pu@?'ng mama dia nie hu3... Itulaa pengorbanan mak untuk anak.....

Gambar pon kita hold dlu ek bg dia besar sket bru sue publish k... Kita tayang tangan dia dlu hu3 tecik kan... Tecik comei jer.... Doa2 laaa dia cpt besar ek...



11 comments:

  1. Alhamdulillah moga segera sihat keduanya (baby dan Sue juga). Jga diri baik-baik. Kuat menyusu tu tanda cepat membesar.

    ReplyDelete
  2. wah sonoknyer sue....dapat cium bau baby kan....moga sihat baby dan mamanya yer...aminn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilah syukur sgt mummy adam... Inyallah amin....

      Delete
  3. Alhamdulillah.... backdated entry rupanya sebelum nih... suspense akak baca entry sebelum ni... Tahniah :-) Akak doakan sue & baby selamat & sihat hendaknya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hu3 byklgi suspen nie.... Tungguuuu..,,,
      Inyalllah amin dgn izin allah bby sue kuat

      Delete
  4. Tahniah.. alhamdullilah dah bergelar ibu,, ingat baca ceriat su dulu2 ,, sabar tu pasti ada hikmah nyer kan

    ReplyDelete
  5. ala nak tgk muka dia sue..sume tu kenangan yg penting skang dia sihat sue

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaa xbest laaa tunjuk skrg cete xabis lgi.... Hu3 ntn xsuprised.... Betul stp kenang tue benar2 mematangkn diri kita kan

      Delete
  6. salam perkenalan
    done follow

    www.iuzira.com

    ReplyDelete

thanks sudi bagi comment awak awak sangat comel (◕‿◕✿)