Monday, 24 September 2012

Allah masih mahu menguji

Salam...

Dah lama tak update kan... macam-macam perkara diluar kotak fikiran telah berlaku
masih belum ada semangat untuk update... 
cuma sue mohon pada 2 rakan2 sekalian mendoakan sue semoga tabah hadapi ujian ini
dan
semoga sue selamat melahirkan zuriat sue yang satu ini dengan sempurna... 

-AMIN YA RABBAL AL LAMIN-


19 comments:

  1. La kenapa sue.kenapa kenapa dan kenapa......semoga tabah menghadapi segala ujian...semoga adik baby sihat2 aje dlm tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu eka.. nape ni sue? baby sihat kan? take care ye!

      Delete
  2. kenpa su?everything ok?
    walaumcmna pon..be positive ok...
    insyallah...x de apa2 tu..

    ReplyDelete
  3. amin..semoga baby sue sihat kat dalam tummy tu..

    ReplyDelete
  4. Tabah ya su....insyaallah baby akan selamat..

    ReplyDelete
  5. Sabar ye sue.. Jgn stress tau... Cian bby tu... :)

    ReplyDelete
  6. Baby Alhamdulilah sihat.... bila sue dh bersedia sue ceritakan ye... hanya doa kalian yang sue pohon ..... agar sumenye selamat...

    ReplyDelete
  7. Sue jangan risau ok..insyaAllah semua selamat..noora doakan sue dan baby k=)

    ReplyDelete
  8. Sue!
    ape pun terjadi
    tabah la menghadapi...
    kene kuat semangat Sue...
    InsyaAllah...
    jaga diri ya!

    ReplyDelete
  9. insyaallah sue...semuanya akan selamat..kami sentiasa mendoakan sue & baby sihat....jgn terlalu memikir...nnt jd stress plak...cuba happykan diri & pikir yg positive...

    ReplyDelete
  10. insyaAllah semoga semuanya selamat..

    ReplyDelete
  11. insyaAllah sentiasa akan doakan yg terbaik buat Sue ye

    ReplyDelete
  12. Kita doakan yang terbaik untuk Sue and baby..
    jaga kesihatan sue, jgn stress sgt tau <3

    ReplyDelete
  13. insyaallah.. semoga dipermudahkan semuanya.. semoga baby dan sue sihat dan selamat hingga ke akhirnya.. jaga diri baik2 ye..

    ReplyDelete
  14. su sihat?lama x dgr citer ni

    ReplyDelete
  15. RM1/pcs strip ujian ovulation OPK (kesuburan)/pregnancy UPT (kehamilan).


    blogshop: http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com

    sms: 0122429082 (puan nor)
    email: lovidoobidoo@gmail.com

    ReplyDelete

thanks sudi bagi comment awak awak sangat comel (◕‿◕✿)