Monday, 9 July 2012

Uji Menaip Trengkas

Salam..
wah lama tak updatekot hu3

ok nak kongsi sket ... mungkin ramai yang dah tahu kot

bila kita nak minta keje gomen ke apa ke.. dah banyak yang diaorg akan tanya kelajuan menaip kan..kan.. ok tadi tgh godek2 pasal isu nie jumpa applikasi test menaip : Fastfinger


Buka jer terus dia dah ada word yang nak taip... agak berbelit gak word dia ada banyak bahasa kita leh cuba

su dah cuba result sue....

jeng

jeng

jeng

nie Bahasa Malaysia (akibat masa study dlu rajin YM)


Bahasa English akak lemah sket ek hu3


tahu tak dia org siap ada persaingan menaip online tau...


hu3 akak dapat ranking no 8 u alll... 
suka..suka..suka..
tue pon penat akak berlatih tau...

rasa nye kawan2 yang berbloging hari2 lagi laju kot... jom cuba nak.. pastu forword ur punya markah kat komen sue boleh???


kalu ada yang lebih tinggi pada sue ... Maybe i will give something  boleh?????? hu3..  ala2 peraduan laa nie... JOM ADA BRAN!!!!!

12 comments:

  1. best juga nnti nak cuba gak hehe

    ReplyDelete
  2. leh try..sebelum ni penah try..memang kederasan menaip tu, tak dpt ditandingi cewah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha tue pon sue buat banyak kali cuba... teruskan mencuba,...

      Delete
  3. Heee~ ingt lagi masa adik ida nak mintak kerja S/U.. Jenuh teman dia praktis menaip ni... hehehhehe

    Ida interbiu kerja, tak de ujian menaip bagai ni sue.. Cuma dia keluarkan drawing suruh kita kira.. haaaa.. masak! hehheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh kira terus nie mst bahagian kewangan nie hu3

      Delete
  4. huhuhuhu...eka baru tau... ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
  5. zana x berani la yunk sbb zana taip lambat.. hahahahha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa cuba jer zana hu3.. mana tahu lama2 jadi laju hu3

      Delete
  6. saja google pasal trengkas then jumpa blog u ni.. tq 4 info..

    http://awanbiruputih.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. hehehe.. 52 for malay, 50 for english.. ni pun sebab nak fill up application form..hehe..menarik website nie :)

    ReplyDelete

thanks sudi bagi comment awak awak sangat comel (◕‿◕✿)