Wednesday, 25 July 2012

Siapa Pilihan Hati Nadira??

Salam...

Masih lagi demam dejavu sue nie heheh...
ok korang tentu tahu minggu nie dah mcm2 konflik kan...
sampai dah tak tahu dia akan pilih yang mana..
episod terakhir dia pada 02.08.2012 nie...

Yang bestnye cete nie
diaorang buat undiaan...
penonton yang pilih nak dia dengan sapa...
bestkan.. tapi sue tak undi pon hu3...

Cara untuk mengundi : sms DEJAVU<jarak>A atau B dan hantar ke 33399 (A – Ammar @ B – Bazli). Tarikh Undian : 16 Julai 2012, 8.00 malam – 26 Julai 2012, 11.59 malam

Rasa2 korang nak nadira pilih sapa????

Bazli or Ammar????
 Hu3 mula dulu sue cam nak jer nadira ng ammar tapi skrg cam nak dia pilih Bazli plak hehhehe... suka plak kat bazli skrg..


Psst... tgh search2 gambar diorang nie tiba2 jumpa scene endding diaorang laa
nak tgk tak..???



nak tak?





nak ek? 



k laa 



jom tengok...



Kalu sms kepada Ammar... camnie laa ending dia

N kalu sms kepada Bazli camnie laa ending dia...
 sedikit sinopsis akhir

Episod terakhirnya nanti, anda akan dapat saksikan Bazli berbaik dengan Ammar dan mahu Ammar berjumpa dengan Nadira. Tetapi Nadira menyuruh Ammar pulang.  Sebab Nadira kan  sedar bahawa dia mencintai Ammar kerana pengaruh jantung Innara di dalam dirinya. Jangan terkejut, Nadira meminta putus daripada Ammar dan berbaik semula kepada Bazli. 
Walaubagaimanapun, Bazli mahu Nadira berkahwin dengan Ammar dan menyiapkan persediaan perkahwinan untuk Nadira. Hati Nadira berbelah bahagi sama ada mahu terima Ammar atau Bazli (orang yang dah banyak berkorban untuknya). Apabila tarikh perkahwinan itu tiba, siapakah pilihan hati Nadira? Ammar atau Bazli? Penonton yang akan menentukan melalui undian SMS. Mesti tonton ni!
B

BESTKAN... SO KORANG PILIH SAPA ???






(Ya Allah... Semoga Rakan -Rakan ku Yang berjuang untuk Zuriat mu Yang Soleh & Solehah juga akan dimakbulkan seperti kau memakbulkan doa ku... Berilah mereka juga dapat merasa apa yang aku rasa Ya Allah Aku Mohon Ya Allah... Amin..Ya Raballamin )

12 comments:

  1. Huhu.. Ida tak suka!!! hoohhohohoo

    ReplyDelete
  2. akak tatk tau nak pilih siapa..hehe

    ReplyDelete
  3. Ros tak tgk citer ni tp tau kisah... Xsabar nk tgk ending ja..hahhah :p

    **fb siti nursyuhada tu sue ker?? Maaf tnya... :) apa2 komen dlm pm fb ros yer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa nape xtgk...

      yup yee laa dah reply dh kat msg FB

      Delete
  4. ala,x mengikuti ler drama ni..

    ReplyDelete
  5. pilih Ammar sebab sama nama ngan anak KA hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh boleh camtu hehheh lawak laa KA

      Delete
  6. Salam Sue,
    ade org ckp, ari ni last episod, tah la Sue, sape2 pun pilihan Nadira, akak tak kisah, coz dua2 baik kan.. untung la... dua2 suka satu perempuan, huhuu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kak...
      tak laa 2 ogos baru abis,... heheh..
      untung kan dia.. dua2 hensem dua2 baik... suka...

      Delete

thanks sudi bagi comment awak awak sangat comel (◕‿◕✿)