Monday, 18 June 2012

Pil Hormon




>> HOT ITEM <<
~KAPSUL HORMON UNTUK WANITA & NYAH(PONDAN) SAHAJA..~
AMARAN!! = TIDAK SESUAI UNTUK LELAKI SEJATI & IBU MENGANDUNG!!!!

~memberikan bentuk badan yang cantik dan seksi
~menegang,menganjal,memontok dan menambahkan size breast
~menghilangkan bulu roma yang lebat pada wanita seperti bulu kaki,misai dan bulu tangan
~kapsul hormon ini menjadi rebutan nyah dan pondan2 diseluruh negara
~menghilangkan bau badan dan bau peluh
~wanita yang mengamalkan kapsul hormon ini tidak akan terkena kanser rahim dan kanser breast
~mengetatkan rahim dan menghilangkan bau pada miss V
~Menghaluskan kulit wajah dan badan
~menaikkan punggung yang jatuh dan leper
~memberikan bentuk badan yang menarik jika diamalkan oleh wanita yang dalam pantang dan wanita yang terlalu kurus
~boleh dimakan oleh ibu yang menyusukan baby dan wanita dalam pantang
~WANITA HAMIL DILARANG MAKAN!!
~mencantikkan kuku,rambut,kulit dan segala aset wanita
~1KAPSUL HORMON INI LENGKAP UNTUK SEMUA MASALAH WANITA
~harga yang murah berganda-ganda dari kedai jamu@farmasi
~herba yang digunakan adalah 100% tulen tanpa ada campuran bahan lain dan kerana itulah kesannya lebih aktif dan terbukti berkesan

~~MEREKA YANG MENGAMALKAN KAPSUL HORMON DILARANG MINUM AIR KELAPA KECUALI WANITA YANG BELUM MELAHIRKAN ANAK@ANAK DARA) BOLEH MINUM~~




Jumpa nie kat FB ... agak2 nye kalu laa yang hormon inbalance boleh makan tak hu3

3 comments:

  1. hohohoh bab memontok menganjal tu menyeramkan...kalu inbalance hormon better mitak khidmat nasihat dari doc akak rasa

    ReplyDelete
  2. Aritu sblum pregnt doc ade ckp pil hormon ni bahaya sebenarnya.. Tp ros xbrani nk ckp, better tanya doc :)

    ReplyDelete
  3. eka: ha kan.. negri tue.. hu3.. saje je cam tertarik jer yg iklan dia hahah

    Ros: yeke... hu3 mmg nak counsult doktor jer.. nie sj je cam menarik jer iklan nie...

    ReplyDelete

thanks sudi bagi comment awak awak sangat comel (◕‿◕✿)