Friday, 15 June 2012

Jumaat yang suram

salam...

Semasa sue tengah tulis entry nie sue baru jer balik dari ambik result darah...
Penat sangat,.,.
yelaa bagi insan yang tak tahu nak bawa apa2 kenderaan kan...
terpaksa laa nak pengangkutan awam..
masalah sekarang tempat yang sue gie tue tak der bas yang masuk..
so masa pergi sue ambik keputusan nak naik teksi jer...
RM10.00 ok..

Dah sampai bagi salinan resit kat kaunter...
dia bagi keputusan kat sue... pastu dia ty nak jumpa doktor ke.. su cakap laa ye
dia cakap doktor keluar lunch kul 2.00 baru masuk balik (masa tue kul 12.30 )
sue cakap sue nak tggu doktor... sbb sue dh dtg penat2 membazir duit teksi bagai..
tunggu2 punya tunggu alhamdulilah doktor sampai awal sbb dia nak settle kan kerja nya
tapi malang nya...

Dia bukan pakar dalam bidang perempuan nie..  sgt2 sedih bila jumpa ng dia...
satu pon penjelasan dia sue tak paham... n dia siap cakap better u pi refer dengan doktor pakar O&G..

Bayangkan... berhari2 sue berdebar tunggu result sekali doktor tue selambar jer cakap camtue... sangat2 kecewa dengan jawapan dia... sepanjang jalan keluar dari tempat tue.. sue menangis... menangis sepanjang jalan... sebab sue sedih n kecewa sgt... sue dah siapkan mental sue untuk terima apa2 jua keputusan mahu baik atau buruk pon keputusan tue.... then bila sue tak dapat apa2 penyelesaian dari masalah sue... sue sangat sangat kecewa ...... Rasa cam nak jerit jer kuat2...

Disebabkan kekecewaa itu sue fikir nak jalan jer balik off biar ambik masa lama sket nak sampai off... takutkan tak sempat tenang sampai office nangis kat office lak...
Rasa cam nak patah kaki nie jalan... jauh tau almost 1 hour +++ dengan panas nye lagi.... kaki nie smp letih rasa cam tak pijak tahan... berperluh nie jangan cakap laa....

Sue gie makan KFC sorang2 tadi... tgk org sekeliling...yang sangat sangat bahagia.... renungkan nasib nie...  Sangat2 down sekarang nie....



:(

10 comments:

  1. Jgn sedih yer sue.. Mungkin ade hikmah di sebalik tu :)

    ReplyDelete
  2. alor sedihnya..
    mesti sue dapat ganjaran lepas ni. sabar yee...

    ReplyDelete
  3. thanks sume... inyallah hari sabtu nie sue nak setkan appointment dengan doktor...

    ReplyDelete
  4. noora pun penah mcm ni sue,lagi la dah siap appointment,leh lak dokter takde...padahal debar tu dah tahan seminggu...kalau la dokter2 ni faham kan....

    ReplyDelete
  5. alo siannya dia...sedih eka dengar...sabar ye...meh i give ma shoulder to cry on

    ReplyDelete
  6. salam Sue amik test blood apa--kalau yang hormon--bleh jugak sket2 Saya tgk....
    Tapi sket2 jer laaa

    ReplyDelete
  7. little world : alaaaa xsempat nk snap picture laa... ntn sue snap sue publish ek... thanks

    ReplyDelete

thanks sudi bagi comment awak awak sangat comel (◕‿◕✿)